Anakku Arisya @ Garden

Hari ni hari bersama anak dara saya sorang ni..amik dia kat sekolah pastu terus gi bawak dia jenjalan sekitar Subang Jaya

Arisya baru keluar gate sekolah

 

selepas tukar baju ..da sampai tempat yg dituju

 

beli2 brg keperluan sikit

 

pose berangan..

 

KENA dera jadi model bapanyer

 

MASA utuk makan..kitorang makan kat restaurant Garden..interior yg menarik

 

LIKE  father like daughter

 

Garden’s cutlery-ok gak la makanan kat sini,tp saya prefer Fullhouse

 

Arisya with her Ice Blended Watermelon

 

menyelerakan slurrppp…!!!

 

Pasta Carbonara

 

bapaknyer masih setia dengan Norwegion Salmon

 

 

 

setelah habis makan dan penat posing kami tinggalkan Garden dan terus pulang

 

 


Share

38 thoughts on “Anakku Arisya @ Garden

  1. delaila marsha

    huh!!! nama secute wajah,….dah besor rupanya anak abg zarul ni kan,…anak kena paksa jd model ayahnya sbb nak try camera baru ekkk!!!!!,…terliur plak tgk ice blended watermelon tu,…ngan makanan2 tu,…hr ni saya puasa,….so apa lagi,…arghhhh!!!!! dugaan,…sabar2,…nanti ptg nak buat watermelon juice la,…hmmm,…..

    Reply
  2. delaila marsha

    sabor ler ni pun haa,….watermelon juice,….waaa!!!!,…eh!! anak abg zarul ni form brapa,…dah besar kan,..ingat kan br sekolah rendah,….apa pun jaga anak baik2,…anak tu kan amanah Allah,…setengah org cakap nak jaga anak pompuan ni susah,…tp bg saya la,….anak lelaki ke,..pompuan ker sama jer,…kan,…

    Reply
  3. delaila marsha

    ooo,…dah besor panjang dah ha,..anak dara abg zarul ni,…mata ikut abg zarul,…senyum ikut mama dia kot,..cumeii,..cumeii,…hmm tak nak tgk dah ha,..post ni,..tak tahan ngan ayor tembikai tu ha,…nanti dah berbuka,..br blh buka post ni plak,…sabor,…sabor,…

    Reply
  4. delaila marsha

    hidup mesti kena ceria abg zarul,…nanti bila2 klu abg zarul post pic yg ader makanan,…tak nak puasa la,…biasa la kan,,..bila puasa dan panas2 ni dahaga yg lebih dr nak makan,…so,..bila tgk ayor tembikai tu apa lagi,…rasa mcm nak buka jer kan,..tambah2 time mcm ni,…half day puasa,…tp tak per,..sabor,..sabor,..apa nak jd,..jd ler,..ptg ni nak g cari gak tembikai nak buat ayor,…dugaan,….sabor yer delaila,….sabor,…

    Reply
  5. delaila marsha

    tak per,…esk tak puasa,…lusa plak kot,..tgk la mcm mana kan,…ahhaaa komen tutup mata,…blh gak,..tapi nak komen apa ya,….klu setakat makanan sja tak per,…jgn le yg ade minuman yg sejuk2 tu,…tambah2 minuman kegemaran,….tergugat puasa teman,…sabor,…dah tak lama tu ha delaila oiiiii,…..

    Reply
  6. Noor Ain

    besar dh arisya, die sek. mn? cptnye anak dare abg besar, comei2, like father like daughter.. seronok dpt tgk abg dgn anak abg keluar bersantai.. next time blh abg crt lg akt. abg dgn anak dare abg ni..

    Reply
  7. delaila marsha

    hmm,..best kan klu ader gambar anak dr kecik sampai besar,…blh tgk balik,…kenangan semua tu kan,…

    Reply
  8. delaila marsha

    coming soon,….ok,..harap2 ader la kan,..anak dara ni pun dah besar la abg zarul,….mesti dapat byk hadiah ni,…..setiap kali abg zarul terbang mesti ader benda yg dibelikan untuk dia dan wife kan,…tak byk pun sikit,…kan,…kan,..kan,…..

    Reply
  9. nur wahidah

    emm.banyak uper mak dy lah.ayah dy ada iras2 ckit..ni sorg je bang eah dr ex wife dlu?

    Reply
  10. amylia122

    kejapnya masa berlalu ye. Tak sangka anak abg zarul dah besar. Dah jadi anak dara dah. Ingat dulu masa urtv ada tunjuk muka abg kat depan cover majalah urtv . Ada tunjuk gambar anak abg masih kecik masa tu umur dekat setahun .dalam dukungan ibunya. Masa tu abg jual apam balik. Sebab tak mahu nyanyi lagi.skrg abg masih berniaga apam balik lagi ke?

    Reply
  11. zuraida

    Comeynya anak dara dia…bertambah besarlah tanggungjawab nk jaga anak dara nih….

    Reply
  12. amy

    abg zarul dah ada anak dgn isteri yg baru? Bekas isteri abg yg dulu dah kawin baru ke?

    Reply
  13. akubiomed

    Untung bro anak dah sekolah menengah. Saya anak masih kecil-kecil lagi kerana 4 tahun menunggu zuriat. Kalau tidak tentu anak saya sudah sebaya dengan anak bro.

    Reply
  14. maszull

    assalamualaikum zarul….wah dah besar rupanya anak dara zarul yer ikut rupa mamanya ke ikut rupa papanya tapi kalau dah like father like daughter pasti ikut rupa papanya kan…:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge