Pesawat A380 yang kedua Malaysia Airlines

Entry Bergambar – Aircraft Visit

Sempena hari terakhir kursus A380 aku semalam, kami satu kelas dibenarkan ke KLIA untuk membuat lawatan ke pesawat bagi memberi lebih pemahaman dengan apa yang telah kami pelajari selama 2 minggu.

Pesawat A380 yang kedua Malaysia Airlines

Tempat duduk Kelas Pertama

Tangga dari bawah (maindeck) menuju ke atas (upperdeck)

Tempat duduk Golden Club Class – berada di upperdeck

Kelas Ekonomi di Maindeck

Manakala cockpit berada di tengah-tengah diantara dua dek


Share

11 thoughts on “Entry Bergambar – Aircraft Visit

  1. maszull

    assalamualaikum zarul….wah !!! bestnya kalau dapat naik pesawat Mas ni …cantik suasana di dalamnya…zarul nak test bawa ke tu..?hehehheee…:)
    maszull recently posted..Ajari AkuMy Profile

    Reply
  2. Mijoe

    salam bro..

    Golden Club Class kat upperdeck, business class pun kat upperdeck jugak kan?
    ada berapa seat utk GCC ni bro?

    jelesnye tgk Zarul masuk cockpit…he he

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge