Karaoke Bersama Blogger Siri Ke 2

Malam minggu lepas aku meraikan 3 orang pemenang contest yg dianjurkan  oleh Madammondoq,AbangEnsem(AE) dan juga Eyriqazz

Mereka ada terdiri dari Diah,Zuandan Arelan

Zuan dan Arelan(jersi Malaysia)-keduanya mempunyai vokal yg best

Diah merupakan Juara Contest dan vokalnya juga adalah Juara pada sesi karok pada malam tu

Dek kerana kekangan masa - ini saja lah gambar 3 pemenang contest yg sempat diambil..Laa nape tak layan Diah tu Zuan

Bro Jejai dengan lagunya "Sedang Ingin Bercinta"..pergghh gua mmg suka dia punya tone

Jai dan Kid masing2 ada kemampuan mencaras saya pada malam tu.."lu org terbaek der!!"

3 Diva malam tu..

Nurul terlena diulit kelunakan suara si Diah..manakala Madam sedang bersedia utk berduet dgn aku pada malam tu ..kami duet lagu "Memori Daun Pisang"

Antara yg paling Ensem pada malam tu..setailo habis dgn mikrofon tu

Adakah video Kid ini akan meletup di YouTube??..

Hai!! Kami The Bloggerz!!! Jgn lupa dengarkan single baru kami yg akan keluar tak lama lagi yg berjudul "Ramalan Ku Lebam Belaka"

Overall malam tu mmg best selain seronok karok boleh kenal2 mengenal..asyik dok lepak online je kan..sekali sekala bertentang mata layan gak

To Madam,AE dan Eyriqazz(tak dapat hadir) aku ucapkan terima kasih daun keladi sebab sudi anjurkan contest ni..

Dan kepada rakan blogger yg hadir menyokog seperti Ariff Shah,Kid,Nurul dan Jejai..juga aku ucapkan terima kasih..nnt kita hangout lagi kat mana2

 


Share

102 thoughts on “Karaoke Bersama Blogger Siri Ke 2

          1. diah

            Abg Jejai…xleh live..nebes..haha..dah try dulu failed!
            dlm bilik air, karaoke bleh la.. :P

          1. JAI @ JEJAI

            Biasalah tuh diah..saya rasa Zarul sendiri pun ada rasa nebes sikit bila berdepan dengan orang ramai ketika nak nyanyi live..hehe

  1. ctrmiena

    alamak zarul umbrella aaa… hahahah once upon a time pernah jadi peminat terbabas zarull.. skrg pun minat gakk.. cuma jarang sgt dgr cerita zarull.. cam x caya jer leh terjumpa blog ni… anyway.. next time punya karaoke.. dont forget 2 invite me also aaa….
    ctrmiena recently posted..Jom Blogwalking + FollowMy Profile

    Reply
  2. Nieza Hamzah

    wahhhhhhhh…..seronoknyer dapat karok ramai2 cm tue….(^__^)
    rasa nk g karok la plak…..hehehe

    Reply
  3. maszull

    assalamualaikum zarul….wah!!! mmg happening la karok ngan blogger2 semua bersemangat sakan semua blogger berkarok hari tu yer…:)

    Reply
  4. Anuar

    suara ku tak semerdu… Kalau ku join, habis banjir pusat karok tersebut.. Guruh berdentum.. Kilat sabung menyabung.. hahaha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge