Malaysia International Tourism Bloggers Conference and Award – Update

 Salam

Terlebih dahulu aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua 181 pengundi2 blog ini yg sekaligus menjadikan blog ni sebagai Top 3 bagi merebut gelaran Celebrity Blog dalam Malaysia International Tourism Bloggers Conference and Award (MITBCA) anjuran Kementerian Pelancongan Malaysia yg bakal berlangsung pada 8 dan 9 Mei nanti di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur,manakala penganugerahan bakal dilangsungkan di Saloma KL pada 8 Mei

Kepada yg blogger2 berminat nak menyertai conference ni boleh la mendaftar DISINI secara PERCUMA – bnyk lagi tempat kosong setakat post ni ditulis

Apa yang menarik dalam conference tu nanti?..memang menarik..dorang punya speakers semua yg dahsyat tak caya tengok DISINI

Ok sambung balik ucapan terima kasih…,

Terima Kasih  teramat sangat aku tujukan kepada rakan2 blogger aku yg bertungkus lumus meraih undi sejak dari malam 30hb sehingga kesaat2 terakhir tepat jam 12  malam tadi ..Antara nya adalah Jai Ramlee dari Teratakarmo.com,Boni dari Bonijll3.blogspot,Cik Nurul dari  CikNuruSiezuka.blogspot,AE dari Abangensem.Com ,Bro KiD dari Shakiddo.Com dan ramai  lagi

Tak lupa juga terima kasih kepada AriffShah dan Denaihati yg sudi buat kan entry  khas utk meraih undi bagi pihak aku..jasa korang tak dapat aku balas..

Walaubagaimanapun dengan undian terbanyak bukan bermakna aku sudah menang ..sebab 80% jumlah markah dtg dari undi dan 20% lagi dari judge2 MITBCA

Keputusan rasmi akan diketahui pada 3 Mei nanti 

Semoga Suksess!!


Share

49 thoughts on “Malaysia International Tourism Bloggers Conference and Award – Update

      1. Nieza Hamzah

        kami semua akan sentiasa menyokong Abg Zarul…..sebab kami semua tahu Abg Zarul memang terbaekkkkkk…..(^____^)

        Reply
  1. JAI

    Tahniah..Sememangnya Menang dan Kalah adat pertandingan. Walau kalah sekali pun pada pandangan gua lu selayaknya menang kategori ini bro sebab tuh gua & the geng support gila-gila. Usaha semua yang terlibat cukup mantap terutama dari Grup Geng Blogger Sengal @ GBS terutama tok ketua Mohd Norafzal, Korn EL Jr, Zul De Alexis, Ik Hanif dan konco-konco diaorang . Gabungan Grup GBS dan Blogger Zone. Tahniah Sekali lagi bro..

    Reply
  2. maszull

    assalamualaikum zarul….sekali lagi tak lupa buat semua2 peserta2 dr group2 blogger dan semoga mereka juga berjaya dlm pertandingan ini….:)

    Reply
  3. Nieza Hamzah

    Tahniah Abg Zarul….kami semua sentiasa akan memberikan sokongan yang terbaekkk tuk Abg zarul……(^____^) do the best….hehe…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge