Mari Tengok Bilis Nak Lawan Jerung

Salam

Semalam dalam tengahari aku dikejutkan dengan email yg mengatakan yg aku dah dicalonkan dalam satu anugerah bagi blogger iaitu Malaysia International Tourisme Blogger Conference and Award. dan aku tercalon dalam kategori Celebrity Blogger ..Alhamdulillah

Ni semua gara gara Mamat ni yg menyuruh aku join event award ni,pada aku,sebenarnya aku ni masih baru dan aku rasa blog aku masih tak layak kot utk join event2 mcm ni

Tapi dgn sokongan kenkawan,aku join gak lah tanpa mengharapkan apa2,menang  kalah tidak menjadi hal

Bila aku tgk senarai calon2 yg bertanding ..umang aih,,bukan calang2 lawan aku,si Fatin Liyana,Hanis Zalikha,Maria Elena dan Sarimah Ibrahim..ko ado!!..terasa diri ini sungguh kerdil

Namun begitu sokongan kenkawan menjadikan aku bangkit utk terus melawan,bak kata PR ..Lawan Tetap Lawan hahahaa-Bilis akan bangkit melawan jerung begitulah ungkapan semangat member hensem aku sorang ni kat aku melalui msg Twitternyer

Alhamdulillah dengan sokongan Bro Jejai,semalam sahaja lebih 30 undi telah diraih melalui rakan2 di FB dan juga dari entry Ms Syuhada dan Bro Aslam telah melonjakkan aku ditangga pertama dalam masa sehari sahaja

Jumlah undi setakat entry ni ditulis, aku mendahului dengan 64 undi..Terima Kasih to all the Voters!!

Dikesempatan ni aku nak ucapkan terima kasih kepada korang yg telah mengundi dan juga telah menolong aku dapatkan undian..Special thanx to Bro Hazman sbb sudi share kat wall FB dia

Last but not least aku ada buat video ni khas buat korang yg telah mengundi dan juga bakal mengundi aku nnt

Enjoy!!

Jom Undi ZARUL UMBRELLA


Share

52 thoughts on “Mari Tengok Bilis Nak Lawan Jerung

  1. Nieza Hamzah

    Vote done….semoga Abg Zarul berjaya tuk dapatkan award tue….kami semua sentiasa menyokong Abg Zarul,sbb kami semua tau Abg Zarul memang terbaekkkkkkk…….(^_____^)…Aja-aja fighting….

    Reply
  2. sha

    ehh tiba2 terbayang sambal ikan bilis petai. perghhhhh

    ok jap jap sha undi….zarul jgn lupa undi sha pulak dlm didi wowww awards k ..hehehe

    Reply
  3. Noor Ain

    xpe.. bang.. abg tetp ade kelebihn tersendiri.. gud luck.. semoge abg meng besar nnti..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge