Penyanyi Aan (Cinta Melankolia) Meninggal Dunia

Aan berbaju putih-credit gambar to http://wwwenche.blogspot.com/

Korang ingat tak dgn Aan ni..Alah penyanyi lagu Cinta Melankolia tu..yg otai2 aku rasa semua tahu kot..yg muda2 mungkin tak ramai yg tahu

Penyanyi ini telah kembali ke rahmatullah pagi tadi dan disemadikan selepas Zohor tadi..punca kematian masih belum dapat aku sahkan

Berita ni aku dapat dalam tengahari tadi tp bila da confirm baru aku publish..Seingat aku ..aku pernah buat satu show dgn Aan ni tapi tak sempat nak bertegur sapa sebab dia masa tu very low profile..habis show kat Penang masa tu dia terus terus balik KL..but i realy adore dia punyer kemampuan vokal

Seorang lagi anak seni tanahair pergi meninggalkan kita..AL FATIHAH


Share

41 thoughts on “Penyanyi Aan (Cinta Melankolia) Meninggal Dunia

  1. Salina@IbuAqil

    “Tiada terfikir terlintas engkau akan tiba membawa perangsang”
    “Tiada terfikir terlintas engkau kan membuka sempadan perasaan”
    ***********************************************************
    Yes!! Awok membesor dgn lagu ni..
    Al-Fatihah buat arwah..
    Moga roh beliau ditempatkan dikalangan mereka yg beriman..
    Dari padaNYA kita dtg & kepadaNYA kita kembali..
    Salam takziah bt keluarga arwah..

    Reply
  2. rosniena

    Al-fatihah..i like his songs..semoga dicucuri rahmat.Sayang sekali dia kurang menyerlah..tapi di radio dulu selalu kuar

    Reply
  3. Enchelah

    Sdr. Zarul sayalah yang bergambar di sebelah Arwah Penyanyi Ann tu. Gambar itu (yang tersiar di blog anda) saya ambil di Istana Budaya saya tak ingat tahun lepas ataupun 2 tahun lepas. Saya berbisik kepadanya saya pernah menyanyikan lagunya (Cinta Melankolia) dalam suatu pertandingan. Dia tanya saya sampai tak (nada tinggi)…masa tu bolehlah sampai..tapi sekarang ngee.. arwah gelakkan saya. By the way saya juga meminat suara Zarul..selalu saya nyanyi Bukalah hatimu dan ramalanku benar belaka di Karaoke..

    Semoga Allah merahmati rohnya dan tempatkannya bersama orang-orang yang soleh. Al Fatihah..
    Enchelah recently posted..Kanvas kehidupan – Kenangan Maulidur RasulMy Profile

    Reply
  4. Ray Rider

    Tak sangka dia meninggal.. Kawan2 lah td yg ckp dia meninggal pg td.. Sebabnye baru je jumpa dia dua hari lepas.. aku membe ngan anak dia ni.. dia mmg baik dan low profile.. Takziah kepada keluarga arwah.. Semoga arwah ditempatkan ditempat org2 yg beriman.. Al Fatihah…

    Reply
  5. kak ina kl

    al fatihah buat arwah..semuga rohnya di tempatkan bersama-sama orang-orang yang beriman…

    akak pun layan gak lagu best geng-geng seangkatan dengan kamu dulu

    Reply
  6. Yuzrey

    Inalillahiwa’inailahirojiuun…sebak pulak dada, penyanyi idola masa kat U dulu nih

    Reply
  7. dahlia j

    salam..saya mmg minat gila dgn lagu ni..lagu ni 1 pakej,melodi.lirik.suara ngam abis…hari ni 23 4 20014 baru sy dpt tau pemergian arwah dgn agak jelas..sy terkejut dan sedih..lagu ni adalah satu diantara lagu yg sy plg minat dlm dunia ni,serius!..al fatihah buat arwah dan salam takziah buat keluarganya…….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge