Pertandingan Kucing

6 month old Hachiko

Salam

Agak lama tak citer pasal kucing kucing aku ni..Actually yg banyak2(kucing) tu hari dah pun ma’am aku kasi kat orang..Published kat Mudah tak sampai satu hari 3 ekor berjaya di adopt,maklumlah baka kacukan Persian mmg ramai yg nak..So tinggalah Hachiko ..,Yuki,Felix dan Phoenx dah tak de ngan kami..

Salah seorang yg adopt kucing kami tu ada membela kucing dan ada seekor kucingnya yg dihantar masuk pertandingan kucing dan selalu menang..so dia suggest kami hantar Hachiko ni masuk bertanding..Menarik gak tu sekadar mengisi masa lapang..atleast berpeluang bawa balik hadiah wang tunai..cover belanja makanan dia ..ye dok hehe

Sekarang ni sibuk la kami dok men’google’ keyword pertandingan kucing ni..harap dapat la join mana2 competition nnt

p/s membela kucing menjadi satu terapi buat aku..dulu mmg geli ngan kucing..

p/s/s the best part is..mak kepada Hachiko iaitu Blossom bunting lagi!!


Share

33 thoughts on “Pertandingan Kucing

  1. delaila marsha

    ish!!! geramnya,…nasib jauh,..klu dekat dah lama si Hachiko ni saya bwk balik,…

    Reply
  2. kakcik

    Assalamu’alaikum.

    Walaupun dah beberapa kali kakcik singgah di sini, baru kali ini kakcik nak tinggal komen (sebab sebenarnya kakcik malu nak tegur…).

    Felix tu pandai menyanyi tak? :)

    Reply
  3. Asmara

    Hachiko! macam nama anjing yg setia dgn tuannya kat jepun ni. siap ada tugu lagi dan movie Richard Gere berlakon tu. comel2 nama kucing! persian sape x geram! :p

    Reply
  4. maszull

    assalamualaikum zarul…tahniah zarul dari seorang yg geli pd kucing skg dah menjadi satu terapi membela kucing pula kn…satu amanah bagi kita jika dpt membela walau seekor kucing dan mereka akan mendoakan rezeki utk kita….

    comel betul Hachiko ni…geram tengok….:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge