Pusing Kota London Demi #SBB2013

IMG_4296

Apa kah yang aku cari di London untuk #SBB2013..hoho itu tak le kasi tahu nanti pakatan aku dengan Tuan DH akan terbongkar

Tapi yang aku hanya boleh bagi tahu adalah serba sedikit gambaran apa yang aku cari kat London 2 hari lepas melalui gambar2 dalam entry ni, itu pun hanya orang2 yang bijak je boleh meneka hahahaha

Suhu agak menusuk ke tulang dengan 3 darjah celsius dengan rintik2 salji, agak lama jugak aku tak menjengah kota London ni, asyik dok memerap dalam bilik hotel jer sebelum2 ni

Kalau korang nak rasa main salji kat London ni boleh la dtg time2 winter macam sekarang ni tapi im warning u guys..its soooooo sejukkkkk brrrrrrr..

Jom layan sedikit gambar2 yg aku snap

IMG_4295

londonnnzz

Sekitar Piccadilly Circus

londonnnzz1

Sekitar Regent Street, Apple Store London, dan Green Park Underground Station

londonnnzz2


Share

17 thoughts on “Pusing Kota London Demi #SBB2013

  1. azman

    Bila lah nak merasa pi London ni……..tunggu Pound Sterling jatuh kut hehee…cari hadiah untuk lucky draw ker bro?

    Reply
  2. Hafizah Samsudin

    Salam Bang,

    Tak sangka terjumpa blog nie.. sebelum ni abg kerja kat MPK kan?? hehehe.. saya pernah jumpa abg masa form 3, masa tu nk kena buat kajian sejarah untuk PMR. Hehehe.. ingat lagi dialog abg “dik tamau amik autograph abg ke, x lama lg abg nk jadi artis” not long after that keluar la kumpulan umbrella…. nyesal tak amik autograph. hahaha… dh jadi novel dah nie:))

    saya pun baru start ber blogging… hafizahsamsudin.com

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge