Tag Archives: blog zarul Umbrella

Malaysia International Celebrity Blog – Kemenangan Untuk Semua

Email kemenangan dari pihak MIBTCA

Salam..

Alhamdulillah,kemenangan utk semua yg mengundi aku di MITBCA dari 24hb April hingga 1 Mei lepas..dan kini blog ni dah pun bergelar Malaysia International Celebrity Blog

Selama setahun berblogging ini adalah award yg pertama utk blog cabuk aku ni..mcam tak percaya pun ada,tak sia2 dorongan rakan aku yg menggesa aku memasuki pencalonan di MITBCA ni..dan dengan penat lelah dia jugaklah (meraih undi sana sini dkt FB/Twitter) menjadikan ini satu kenyataan seumpama mimpi yg paling manis utk  aku kenang sepanjang hayat.

Sekali lagi kepada rakan2 blogger (Geng Blogger Sengal dan Geng Blogger Zone),rakan2 sekerja,peminat2/follower Zarul Umbrella,dan saudara mara aku ucapkan jutaan terima kasih atas sokongan dan vote korang,tak lupa juga pada pihak hakim Sekretariat MIBTCA yg telah sudi memilih aku sebagai pemenang utk kategori ini

TERIMA KASIH


Share