happy birthday cake

Ucapan Selamat Harijadi

Hari ni adalah hari yg sangat istimewa kerana hari ini adalah hari lahir seorang yg paling istimewa dalam hidup aku,iaitu isteri ku yg tercinta

Khas buat beliau aku tujukan post istimewa hari ni sebagai mengingati hari jadi beliau dengan iringan doa semoga kebahagian sentiasa mengiringi beliau sehingga ke akhir hayat.

Walaupun hari ni aku tak de bersama beliau dek kerana tugas aku yg tak menentu ni,namun aku sentiasa akan meraikannya dan salah satu darinya adalah ucapan melalui internet dan post istimewa ini

 Selamat Hari Jadi B! Love U Always!

p/s ralat sgt kerana aku di Rome sekarang ni,ingat nak bawak my wife next year..tp MAS nak tutup Rome ni next year..kalau dia ikut ths trip ni kan best! haiisshh….


Share

7 thoughts on “Ucapan Selamat Harijadi

  1. delaila marsha

    hepi besday to your wife toooo,….tak per la tak der rezeki nak bwk dia ke Rome,…byk g tempat lain yg best kan,….

    Reply
  2. KiD

    kid ingat tu,, happy birthday to ur mem.. kitorang kongsi harijadi.. nanti leh celebrate sama2 ke.. hehehe.. have a nice day yaaa

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge